6 apr. 2011

Lite sommarväder och en hel del long essay.

Herrejisses, hur kan det redan vara 6 april?! Motiven på de nya sedlarna har blivit presenterade - var det bara jag som tyckte att det var konstigt - och lite tråkigt - att det bara var relativt nya människor? Alltså inga gamla dammiga kungar eller vetenskapsmän, utan kända personer som dog under senare delen av 1900-talet eller början av 2000-talet. Jag hade ju gärna sett Nobel. Eller kanske Moberg. Dessutom är det ju synd att Selma försvinner. Nåväl.

Idag lämnade jag jackan hemma för första gången i år, men kunde likaväl ha lämnat både koftan och strumpbyxorna också. Det är säkert över tjugo grader ute. Sommarvärme ju! Det är april! Just nu arbetar jag lite på min long essay - lite jobbigt, eftersom jag har knappt sovit alls i natt. Jag tänkte gå och köpa lunch och sätta mig på trapporna i solen snart. Tyvärr har jag insett att det är rätt mycket jobb som återstår på min long essay, och att den ska vara inne om precis tre veckor. Min supervisor sa att min literature review var "good" vilket är bra eftersom 2/3 av mitt betyg består av min lit review. Är den bra är jag godkänd. Däremot måste jag antagligen skriva om hela min kritik- och frågeställningsdel, det bästa vore nog att bara ta bort allt och börja om från början. Det får jag fundera på lite senare.

Jag ska sluta skriva om min long essay. Det löser sig förhoppningsvis. Nu ska jag gå ut i solen. Sedan ska jag nog börja plugga lite finska, mest så jag kan lämna tillbaka en av mina finska grammatikböcker innan jag åker hem till Sverige.

Inga kommentarer: