25 mars 2008

HMFF.

Idag har jag ätit alldeles för många våfflor. Först i Höganäs, och sedan gjorde mamma också våfflor, varav jag lyckades trycka i mig två. Det betyder en rätt lång tid på motionscykeln imorgon, vilket jag på något sjukt sätt ser fram emot. Blir det fint väder tar jag den riktiga cykeln istället och cyklar till Krapperup för att titta på vitsipporna. Om jag känner mig extra duktig lär jag göra både och.

Jag har även tänkt att planera, besöka UCLs hemsida och läsa på om saker och ting - bl.a. terminskostnader och bostadskostnader som jag inte har en aning om - och kolla hur mycket pengar CSN vill ge mig. Mycket, hoppas jag. Men CSN är lite bitchiga. Precis som vår kära högerregering som tycker att CSN ska avskaffas och att alla slöa ungdomar ska arbeta, och minsann kan låna sina pengar från en riktig bank. Eller leva på sin pappas pengar. De duktiga moderaterna har ju råd med sin utbildning, varför har inte vanliga människor råd då!? Oj oj, dumma människor som bara vill fuska med bidragen och sjukskriva sig trots att de är friska. Oj oj oj. Och vad är det för skitsnack om att människor med en månadsinkomst på 20 000 inte ska ha barnbidrag? Är det någon Af Fjolla därute som tjänar 20 000 i månaden? Eller Herr Statsminister med sina 125 000 i månaden? Rika jävla avskum.

...nu blev jag mycket mycket arg. Det kanske märks. AGH. Jag ska gå och lägga mig och tänka trevliga tankar. Små söta fluffiga kaniner. Och hundvalpar. Knubbiga labradorvalpar som tumlar runt och snubblar över sina egna fötter. Och vårblommor.

Inga kommentarer: